Què et sembla el bloc?

dimarts, 8 de març del 2011

El que la tecnologia ens permet..

Uns falsificadors d'obres d'art han aconseguit enganyar a SET museus presitgiosos d'arreu del món col·locant en les seves col·leccions falsifacions 'obres d'art de reconeguts artistes de tots els temps. La precisió en les obres es tant ajustada que és quasi impossible de saber que són falses.

Publico aquesta entrada, perquè penso que també és interessant a nivell educatiu, ja que a travérs de Google Art Proyect ,podem disfrutar en alta resolució de mésde 1000 obres i més de 400 artistes diferents. Podem visitar museus i veure pintures com The Metropolitan Museum of Art and MoMA a New York, The State Hermitage Museum a St. Petersburg, Tate Britain & The National Gallery a Londres, Museo Reina Sofia a Madrid, the Uffizi Gallery a Florencia i del Van Gogh Museum a Amsterdam.
Cadascuna de les imatges conté 7 mil milions de pixels, una quantitat suficient per fer ampliacions i no perdre de vistia ni el mínim detall!
Per tant, perquè pot ser útil a l'escola? Per visualitzar i disfrutar d'obres que no disposem manera ni recurs des de l'escola per visitar!